Pantoffels de toppers en meer

pantoffels giesswein

Niks zo lekker als na een lange dag je schoenen uit te doen. Lekker verder op sokken of blote voeten. Of als het daarvoor te koud is, of je het gewoon prettig vindt om iets aan je voeten te hebben, stap je in een paar lekkere pantoffels.

Pantoffels zijn er te kust en te keur. Welke je zelf het prettigst vindt is een kwestie van smaak en voorkeuren. De een stapt het liefst lekker makkelijk in een open muil of instapper, de ander kiest voor een pantoffel die ook de hiel en enkel omsluit of voor  antl slip sokken dan wel slofsokken . De laatste sokken hebben een meestal een iets stevigere zool net als pantoffels.

Pantoffels met een zool zijn praktisch als je nog even naar buiten wilt kunnen lopen, verder zijn ze het liefst lekker warm, zacht en soepel.

Pantoffels merken

Onderstaande een overzicht van merken die bekend staan om hun goede pantoffels en sloffen. Dit is geen overzicht bedoelt als een de een is beter dan de ander lijstje. In hun segment maken ze allemaal goede pantoffels

Rohde

Volgens kenners maakt het Duitse Rohde de beste pantoffels, hun collectie bestaat voornamelijk uit slippers, instappers en muilen omdat de sokkenhoek zich meer richt op sok-achtige pantoffels is het aanbod op deze site niet zo groot.

Giesweinn

Samen met Rohde behoort het Oostenrijkse Giesswein tot de beste fabrikanten van sloffen. Meer informatie over dit merk vindt je bij het overzicht van hun collectie

Warmbat

Uit hetzelfde land waar de befaamde uggs hun bakkermat hebben: AustraliĆ«. En ook de opbouw van Warmbats lijkt erop, (suede) leer aan de buitenzijde en lekker warme schapenwol aan de binnenkant.

Casa Mia

Op zoek naar een voordelige pantoffel maar dan eentje die niet na de eerste week al uit elkaar valt? Dan zijn de sloffen van Casa Mia wellicht een optie. Dit is een huismerk van de Deichmann groep waar ook vanHaren toe behoort.

Shepherd

Of nog iets meer luxe? Dan zijn er de pantoffels van het Zweedse shepherd. Ook weer gevoerd met schapenwol