Haflinger sloffen en pantoffels

Haflinger Slof

Haflinger  sloffen en slippers zijn populaire Duitse Hausschuhe voor voeten die op zoek zijn naar comfort en warmte. Voor lekker ruimte tussen de tenen in zachte zich naar de voet vormende materialen.

Haflinger’s sloffen zijn gemaakt van wol en vilt en het reguleren daardoor de temperatuur van de voet uitstekend, de voeten worden niet snel te warm en het ademend vermogen voorkomt klamme zweetvoeten.

Door de hoge kwaliteit hebben de sloffen van dit merk een lange levensduur, wat de relatief hoge aanschaf prijs meer dan rechtvaardigt. Haflinger sloffen zijn een fractie goedkoper dan vergelijkbare sloffen van Giesswein of Living kitzb├╝hel, al maakt het niet echt veel verschil.

Haflinger schoonmaken

De meeste van hun sloffen zijn wasbaar, en zo af en toe een wasje kan geen kwaad bij sloffen die je jarenlang met en zonder sokken gebruikt. Raadpleeg voor het wassen wel de was instructies van jouw paar sloffen. Vilt moet in het algemeen koud gewassen worden heeft net als wol wat voorzichtigheid nodig. Je wilt tenslotte niet je mooie pantoffels verpesten.